Juventuksen varapuheenjohtaja Pavel Nedved on vahvistanut, että seura on kiinnostunut Barcelonan hyökkääjästä Memphis Depaysta.

Diario Sport kertoo Barcelonan ilmoittaneen Depaylle, 28, että hänelle ei ole käyttöä tämän kauden joukkueessa. Hollantilaishyökkääjä ei ole pelannut kauden ensimmäisissä otteluissa minuuttiakaan.

Barcelona on yrittänyt päästä eroon Depaysta ja joistain muista pelaajistaan, jotta se saisi rekisteröityä uuden topparinsa Jules Koundén ja hankittua lisää vahvistuksia.

Diario Sportin mukaan Barcelonan ei odoteta vaativan Depaysta kovinkaan suurta siirtosummaa. Hänen sopimuksensa Blaugranan kanssa päättyy vuoden kuluttua, jolloin Barcelonan ei olisi enää edes mahdollista saada hänestä siirtokorvausta.

Nedved vahvisti, että Depay on yksi Juventuksen siirtokohteista.

– Depay on yksi nimistä, joita harkitsemme. Hän voi pelata Dusan Vlahovicin kanssa tai tämän paikalla. Hän voi pelata myös Moise Keanin kanssa tai laitahyökkääjänä, mutta hän on vain yksi nimistä, joita harkitsemme.

– Arvioimme ja tarkkailemme markkinoiden tarjontaa. Meidän on arvioitava asioita huolellisesti.

Depay siirtyi Barcelonaan viime kesänä jätettyään Lyonin, jossa hänen sopimuksensa oli päättynyt edellisen kauteen. Hän on ehtinyt pelata Barcelonassa 37 ottelua tehden niissä yhteensä 13 maalia ja syöttäen kaksi.