Valioliigaseura Brighton & Hove Albion teki melko tukun rahaa myymällä Barcelona-kasvatti Marc Cucurellan viime viikolla Chelseaan. Seura maksoi pelaajasta Getafelle vuosi sitten 18 miljoonaa, ja sai tästä nyt uusien rahojen turvin mellastavalta Bluesilta peräti 65,3 miljoonaa euroa.

Cucurella teki ensimmäisellä valioliigakaudellaan suuren vaikutuksen, ja ostajakandidaatteihin lukeutui alunperin myös hallitseva mestari Manchester City. Nyt Brightonin kerrotaan tähyilevän nopeaa korvaajaa laitapakille. Cucurellan tavoin uransa ensi askeleet Espanyolissa ottanut Adrià Pedrosa on Mundo Deportivon mukaan rannikkoseudun seuran kiikareissa. Kasvattajaseuraansa edelleen edustava pakki listattiin muutama vuosi sitten koko La Ligan nopeimpien joukkoon.

Pedrosan sopimus on jo viimeisellä vuodellaan. Transfermarkt arvioi hänen markkinahinnakseen yhdeksän miljoonaa euroa.