Real Madrid ei ole etsimässä uutta hyökkääjää kirittämään Karim Benzemaa, kertoo AS.

Espanjalaislehti tietää kertoa, että Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ei ole etsimässä siirtomarkkinoilta vahvistusta hyökkäyspäähän. Benzema on selkeä ykköshyökkääjä, mutta hänen takanaan ei löydy tällä hetkellä suoranaista kilpailijaa.

Harjoituskaudella Ancelotti peluutti Eden Hazardia myös ysipaikalla, jonka lisäksi Marco Asensio ja Rodrigo Goes pystyvät tarpeen tullen paikkaamaan Benzemaa kärjessä tai valeysinä.

Hyökkäyksestä on lähtenyt kesän aikana Luka Jovic sekä Borja Mayoral. Puhtaita keskushyökkääjiä Benzeman lisäksi on vain Mariano Díaz, joka ei kuitenkaan ole saamassa kovinkaan suurta roolia Ancelottilta, vaikka vaihtoehtoja onkin vähänlaisesti. Mariano saattaa jopa vielä liikahtaa siirtoikkunan aikana muualle.

Huhuja on ollut myös Asension ympärillä. Ancelotti saattaisi joutua reagoimaan, mikäli Asensio liikahtaisi vielä kesän aikana muualle. Muussa tapauksessa Real ei aio vahvistaa hyökkäysosastoaan ennen kauden alkua.

Kapteeninnauhaa kantava Benzema iski viime kaudella peräti 44 maalia kaikissa kilpailuissa, joten terveenä ollessaan ei herralle tarvitse kauheasti tulitukea antaa vaihtopenkin puolelta. Benzeman loukkaantuminen olisi kuitenkin valtava takaisku, johon Ancelotti ei näillä näkymin aio varautua ainakaan vielä kesän siirtoikkunassa.

Ancelottin suunnitelma on hyvin erilainen verrattuna pahimpaan kilpailijaan, Barcelonaan, jolla on oikeastaan jokaiselle hyökkäyksen pelipaikalle vähintään kaksi erinomaista vaihtoehtoa.

Lähde: Football Espana