Barcelona on vahvistanut joukkuettaan hurjasti tämän kesän siirtoikkunan aikana. Kataloniaan ovat saapuneet muun muassa Robert Lewandowski, Jules Koundé ja Raphinha.

Xavilla on nyt käytettävissään huima pelaajanippu, joista saisi kasattua kaksi kivenkovaa kokoonpanoa. Uusien pelaajahankintojen myötä kilpailu pelipaikoista on tiukentunut entisestään ja useampi nimimies joutuu tyytymään vaihtopelaajan rooliin.

Directo Golin mukaan Xavi on jo tehnyt päätöksen sen suhteen, ketkä ovat ensisijaiset valinnat hyökkäystrioon. Tähän kolmikkoon lukeutuvat uudet hankinnat Lewandowski ja Raphinha sekä jatkosopimuksen kesällä sorvannut Ousmane Dembélé.

On selvää, että Xavi tulee kierrättämään pelaajia kauden aikana, mutta lähtökohtaisesti useampi supertähti, kuten Ansu Fati, Pierre-Emerick Aubameyang ja Ferran Torres ovat näillä näkymin jäämässä haluamaansa pienemmälle roolille tulevalla kaudella.