Real Madrid on ilmoittanut vasemmalle laitapuolustajalle Miguel Gutiérrezille, että hänelle selvitellään uutta suuntaa. Jalkapalloon keskittyvä urheilulehti AS uutisoi eilen maanantaina, että edustusjoukkueen päävalmentaja Carlo Ancelotti ei näe Gutiérrezille toistaiseksi käyttöä. Tulevien viikkojen aikana Real Madrid yrittää löytää sopivan seuran, joka olisi valmis vastaanottamaan 50 prosenttia Gutiérrezin pelaaja-oikeuksista.

Vaihtoehdoista ei AS:n mukaan ole pulaa, koska 20-vuotiasta Gutiérrezia pidetään yleisesti erittäin lupaavana pelaajana. Ancelotti ei kuitenkaan koe, että hän pystyisi antamaan Gutiérrezille tarpeeksi vastuuta, ja tästä tulisi vain tyytymätön. Vasempana laitapuolustajana pelaavat yleensä Ferland Mendy, David Alaba tai Nacho, jos on tarpeen.

Lue myös: Real Madrid antaa erikoisella diilillä huippulupauksensa Real Sociedadille

Gutiérrez jää odottamaan tilannepäivityksiä Raúlin alaisuuteen Real Madrid Castillan harjoitusrinkiin. Viime kaudella hiomaton timantti pelasi Castillassa vain kymmenen ottelua, koska hän matkusti ja harjoitteli niin paljon edustusjoukkueen kokoonpanossa. Siitä huolimatta hän oli reservissäkin pelatessaan oivaassa vireessä ja joukkueensa toiseksi paras syöttömies seitsemällä tilastomerkinnällään. Lisäksi Gutiérrez viimeisteli kaksi maalia tuolla kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Useat seurat LaLigasta ovat valmiita vastaamaan Real Madridin hintapyyntöön, joten viime kädessä pelaaja avustajineen saa itse päättää, minkälaisessa ympäristössä hän haluaa uraansa jatkaa. Real Madridin fanit ovat sosiaalisessa mediassa päivitelleet seuran päätöstä.

Alla muutamia esimerkkejä Real Madridin kannattajien julkaisemista kommenteista.

Miguel is legit the perfect LB backup for Mendy, whats wrong with this club 💀

Madrid Xtra

@MadridXtra
🚨| JUST IN: Miguel Gutierrez will be SOLD this summer. Madrid will keep half of his rights. @diarioas

Kasper🇩🇰

@RMAKASPER17
We’re letting go of a TOP talent… If Miguel can’t make it into the first team, then no one from our academy can. Wouldn’t be surprised if other talents like Bruno Iglesias requests to leave soon

Madrid Xtra

@MadridXtra
🚨| JUST IN: Miguel Gutierrez will be SOLD this summer. Madrid will keep half of his rights. @diarioas