Real Madrid on julkistanut avauskokoonpanonsa sunnuntai-illan myöhäisotteluun Celta Vigoa vastaan. Valmentaja Carlo Ancelotti ei säästele eteläamerikkalaisnelikkoaan Casemiro, Éder Militão, Vinicius ja Fede Valverde, vaan on nimennyt koko kvartetin avaukseen, vaikka he palasivat MM-karsintareissuiltaan Etelä-Amerikasta vasta pari päivää aiemmin. Fede Valverde urakoi viikon aikana kolme lähes täyttä ottelua, ja myös Casemiro ja Militão isot minuutit.

Myös Belgian ja Ranskan maaotteluissa urakoineet Eden Hazard ja Karim Benzema ovat Real Madridin avauskokoonpanossa. Yksitoitsikkoon on nimetty lisäksi myös vasta 20-vuotias Miguel Gutiérrez, jolle paikka avauksessa on jo toinen peräkkäinen La Ligassa. Miguel aloittaa vasempana laitapuolustajana.

Luka Modric puolestaan palaa avaukseen oltuaan kahdesta pelistä sivussa loukkaantumisen vuoksi. Siirtoikkunan takarajan uusi hankinta Eduardo Camavinga on ensi kertaa Real Madridin kokoonpanossa, mutta aloittaa vaihtopenkillä.

Muun muassa David Alaba, Gareth Bale ja Toni Kroos ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa. Vierasjoukkue Celta Vigolla ei loukkaantumisia ole.

RC Celta

@RCCelta
𝐎𝐒 𝐍𝐎𝐒𝐎𝐒 💪💙 Afouteza e corazón!

#RealMadridCelta @bitcicomglobal