Barcelonan keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong ei halua lähteä seurasta, kertoo Diario Sport.

De Jong, 25, siirtyi Barcelonaan kesällä 2019 Ajaxista 86 miljoonan euron jättikaupassa.

Hollannin maajoukkuepelaaja on esiintynyt Blaugranan paidassa jo 138 kertaa, mutta hän ei ole onnistunut täysin vastaamaan odotuksiin Espanjassa.

Katalonialaismediassa on jo pitkään pidetty julkisena salaisuutena, että talousvaikeuksista kärsivä Barcelona on valmis myymään de Jongin. Barcelona kaipaa rahaa tehdäkseen uusia hankintoja, ja de Jong on yksi sen halutuimmista pelaajista siirtomarkkinoilla.

Vahvimmin de Jong on yhdistetty huhuissa Manchester Unitediin, jonka manageriksi siirtyi hiljattain Erik ten Hag, hänen entinen valmentajansa Ajaxista.

BBC uutisoi tiistaina, että Manchester United ja Barcelona ovat päässeet laajalti sopuun 65 miljoonan euron siirtokorvauksesta ja bonuksista. BBC huomauttaa, että de Jongin siirron tiellä on vielä ”merkittäviä” asioita, mutta seurojen välistä yhteisymmärrystä pidetään positiivisenä merkkinä diilin toteutumista ajatellen.

Diario Sportin mukaan de Jong aikoo kuitenkin vastustaa siirtoa pois Barcelonasta. Hollantilaispelaajalla ei ole lehden mukaan aikomustakaan lähteä Kataloniasta, ja hän on ilmoittanut kannastaan sekä Barcelonalle että Manchester Unitedille.

De Jongin ja Barcelonan sopimus on voimassa kesään 2026 saakka.