Kylian Mbappén oli määrä siirtyä vapaana agenttina Real Madridiin tänä kesänä.

Madridilaismedia oli Mbappén siirrosta täysin varma ja vakuuttunut, sillä Real Madrid oli vuotanut medialle tietoja siitä, miten lähellä Mbappén siirto todellisuudessa oli.

Lopulta niin ei käynytkään. Mbappé allekirjoitti kolmivuotisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

El Chiringuiton juontaja Josep Pedrerol kuuluu Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérezin lähipiiriin. Pedrerol toi Pérezin vieraaksi ohjelmaansa ja haastatteli puheenjohtajaa. Pedrerol on vuosien mittaan vannonut useampaan otteeseen Mbappén siirtyvän Real Madridiin – todennäköisesti Pérezin paljastusten myötä.

Pérezin mukaan muun muassa poliitikkojen paine vaikutti Mbappén päätökseen. Ranskan presidentti Emmanuel Macron soitti Mbappélle ja toivoi hänen jäävän Pariisiin.

– Mbappé osoitti koko maailmalle unelmansa, joka oli pelata Real Madridissa. Ja hän on sanonut sen julkisesti. Halusimme hankkia hänet viime elokuussa, mutta PSG ei päästänyt häntä lähtemään. Sitten kului paljon aikaa ja meidän piti odottaa vuosi. Vuosi kului ja 15 päivää ennen (Madrid-siirtoa) tilanne muuttui. Uskon, että poliitikkojen paine ja taloudelliset tarjoukset muuttivat Mbappén mielipiteen.

– Huomasimme, miten Mbappé muuttui. Minä kummastelin jo sitä, kun hän ei suostunut menemään maajoukkuetovereidensa kanssa PR-tilaisuuteen. Hänelle tarjottiin johtajan roolia. Ei ainoastaan joukkueen, vaan seuran johtajan paikkaa. Siinä näimme, ettei tämä Mbappé ollut se Mbappé, jonka halusimme hankkia. Se Mbappé oli muuttunut paineen alla. Tietenkin Mbappéen vaikuttaa, jos Ranskan presidentti soittaa hänelle. Ei siinä ole mitään järkeä, miksi presidentti soitti. Se vaikutti paljon Mbappéen.

Pérezin mielestä Mbappén äiti ei painostanut poikaansa jäämään PSG:hen.

– En tiedä, mutta en usko niin tapahtuneen. Uskon, että Mbappén äiti halusi hänen siirtyvän Real Madridiin, koska kyseessä oli Mbappén lapsuuden unelma. En ole puhunut Mbappén äidin kanssa, mutta meille on sanottu äidin pettyneen. Meidän on kunnioitettava ihmisten päätöksiä. Mbappé ei siirtynyt Real Madridiin, koska ei halunnut.

Péreziltä tiedusteltiin, haluaako hän Mbappén edelleen Real Madridiin.

– En, koska tämä Mbappé ei ole minun Mbappé. Toki jos hän muuttuu.. Elämässä voi tapahtua mitä tahansa. Mielestäni hänen päänsä on laitettu pyörälle. Hän on hyvin nuori. Toivon Mbappélle pelkkää parasta. En halua hänelle mitään pahaa, mutta minä uskoin hänen unelmaansa. Real Madridin kannattajat ovat pettyneitä, mutta se Mbappé, joka halusi siirtyä Real Madridiin, ei ole tämä Mbappé.