Syksyllä 2020 mediassa liikkui huhuja, että uruguaylaishyökkääjä Luis Suárez siirtyisi jatkamaan uraansa Juventuksessa. Suárez kävi jopa Italiassa italian kielikokeessa kansalaisuuden saamiseksi ja siirtobyrokratian helpottamiseksi, joskin myöhemmin hänen todettiin fuskanneen kokeessa ja tienneen kysymykset etukäteen. Tapaus jäi historiaan nolona anekdoottina, ja Suárez pelasi kaudet 2020-2021 ja 2021-2022 Atlético Madridissa.

Nyt “El Pistolero” etsii taas uutta seuraa, sillä Atlético ei jatkanut hänen sopimustaan. Huhuihin on noussutkin vanha tuttu seura Juventus.

Italialaislehti La Gazzetta dello Sport kertoo, että Juventus on jälleen kiinnostunut Suárezin värväämisestä. Lehden mukaan valmentaja Massimiliano Allegri etsii joukkueeseen kokeneita pelaajia, ja juuri Suárezin kaltainen pelaaja vastaisi haluttua profiilia.

Jos Suárezin siirto Juventukseen toteutuisi, olisi sillä vaikutusta myös Espanjan A-maajoukkuehyökkääjä Álvaro Moratan tilanteeseen. Juventus ei ole innokas lunastamaan Moratan lainasopimuksen suhteellisen arvokasta osto-optiota eikä Atlético Madrid halua häntä takaisin. Niinpä Moratalla lienee edessään uuden seuran etsintä.

Osto-optio on Juventukselle liian kallis, ja siksi se on tarjonnut Atléticolle Moratasta 15-20 miljoonaa euroa ja jotain pelaajaansa. Tämä tarjous ei Atléticolle kuitenkaan kelvannut.

Lähde: Sport