Robert Lewandowskin siirtyminen Bayern Münchenistä Barcelonaan näyttää päivä päivältä varmemmalta.

Lewandowski, 33, sanoi maanantaina suoraan ettei hän aio pelata enää viimeistä sopimusvuottaan Bayernissa.

– Urani Bayernissa on päättynyt. En näe minkäänlaista mahdollisuutta sille, että jatkaisin uraani Bayernissa. Toivottavasti Bayern ei estä lähtöäni. Katsotaan, mitä voimme tehdä seuraavan muutaman viikon aikana, mutta toistan sen, että mielestäni Bayernissa jatkaminen on mahdotonta. Siirto on paras ratkaisu, Lewandowski sanoi.

La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas ei kuitenkaan pidä vielä lainkaan varmana sitä, että Lewandowski pelaisi ensi kaudella Blaugranassa. Tebasin mukaan Barcelona ei ainakaan tällä hetkellä pysty hankkimaan puolalaishyökkääjää taloudellisista syistä.

– Barcelona tietää taloudellisen tilanteensa ja säännöt. En tiedä, myyvätkö he [Frenkie] De Jongin, Pedrin vai ”Pepito Perezin” [espanjalainen klovni], mutta he tietävät, että heidän on mentävä ja myytävä enemmän omaisuuttaan, Tebas sanoi.

– Tänään he eivät vielä pystyisi hankkimaan Lewandowskia.