Gareth Balen ura Real Madridissa päättyi lauantai-iltana Pariisissa, kun madridilaisseura kruunattiin Mestarien liigan voittajaksi. Real Madrid voitti finaalissa Liverpoolin 1-0.

Bale ei pelannut ottelussa minuuttiakaan ja seurasi kamppailun tuttuun tapaan alusta loppuun penkiltä käsin.

Balelle kyseessä oli jo uran viides Mestarien liigan voitto. Tällä kertaa Balen osallistuminen jäi tosin käytännössä olemattomaksi, sillä hän pelasi Mestarien liigassa yhteensä vain seitsemän minuuttia.

32-vuotias Bale edusti Real Madridia yhteensä yhdeksän vuoden ajan, joista kausi 2020-21 sujui lainalla Tottenhamissa. Bale pelasi vuosien saatossa Real Madridin paidassa 258 ottelua, joissa syntyi 106 maalia ja 67 maalisyöttöä. Bale teki kolme maalia Mestarien liigan finaaleissa.

Bale voitti Real Madridissa viiden Mestarien liigan lisäksi muun muassa kolmesti La Ligan mestaruuden.

Balen ura saattaa päättyä kesäkuussa, jos Wales ei selviä marras-joulukuussa pelattavaan Qatarin MM-lopputurnaukseen. Englantilaismedian mukaan Bale saattaa siirtyä vapaana agenttina syyskaudeksi Mestaruussarjassa pelaavan Cardiff Cityn riveihin, jos Wales selviää MM-lopputurnaukseen.

Wales pelaa MM-jatkokarsintafinaalissa 5. kesäkuuta. Vastustaja ei ole vielä selvillä.