Real Madrid sai pettyä pahemman kerran viikko sitten, kun PSG tiedotti Kylian Mbappén kolmivuotisesta jatkosopimuksesta.

Real Madrid oli pitkään Mbappén kintereillä ja uskoi saavansa pelaajan riveihinsä, mutta lopulta Mbappé allekirjoittikin jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

ABC haastatteli Dani Carvajalia, joka kertoi mielipiteensä Mbappésta. Carvajalin mukaan jotkut junat tulevat eteen vain kerran elämässä. Puolustaja viittasi lauseellaan siihen, ettei Real Madrid enää tulevaisuudessa halua Mbappéa.

– Pariisi, PSG, seuran omistajat ja kannattajat ovat paineistaneet voimakkaasti Mbappéa. Jos totta puhutaan, on Real Madridille vaikea sanoa ei ja on junia, joihin voit hypätä vain kerran elämässäsi. On myös ajateltava Mbappén näkökantaa. Hän on ranskalainen ja kotoisin Pariisista. Hän pelaa PSG:ssä ja on maansa paras pelaaja, joten mukavuusalueen jättäminen on varmasti todella vaikeaa. Toistan, että voit hypätä tiettyihin juniin vain kerran elämässäsi. Real Madrid on jokaista pelaajaa suurempi.

Real Madrid ja Liverpool iskevät yhteen lauantai-iltana Pariisissa Mestarien liigan finaalissa.