Espanjan A-maajoukkuepuolustaja Marcos Alonso on siirtymässä Barcelonaan.

Sportin mukaan Barcelona on jo päässyt Alonson kanssa sopuun sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista ja siirto toteutuu, mikäli Barcelona pääsee Chelsean kanssa yhteisymmärrykseen siirtosumman suuruudesta.

Mundo Deportivon mukaan siirto voi enää kaatua Chelsean vastahakoisuuteen. Chelsea ei tiettävästi ole kovinkaan halukas luopumaan Alonsosta, mutta laitapuolustajan agentti Fali Ramadani on parhaillaan Lontoossa tapaamassa Chelsean seurajohtoa. Ramadanin pyrkimyksenä on saada lontoolaisseuran mieli muuttumaan, jotta Alonso pääsisi siirtymään Barcelonaan jo ensi kaudeksi.

Alonson sopimus Chelsean kanssa kattaa vielä kauden 2022-23, joten jos siirto jää tänä kesänä toteutumatta, tapahtunee se viimeistään vuoden kuluttua.