Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on päässyt henkilökohtaisista ehdoista sopuun Real Madridin kanssa, kertoo The Athletic.

Mbappé, 23, ja Madrid ovat kuitenkin sopineet ehdoista vasta suullisesti, joten mitään ei ole vielä allekirjoitettu.

PSG yrittää yhä kääntää ranskalaistähden mielen, jotta hän jäisi Pariisiin. Mbappén ja PSG:n sopimus päättyy ensi kuussa, jolloin hän voi vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny.

Athleticin mukaan Madridissa ollaan jo pitkään oltu luottavaisia sen suhteen, että Mbappé siirtyy Santiago Bernabéulle. Los Blancos odottaa vain unelmahankintansa allekirjoitusta, jonka se myös uskoo saavansa, kunhan PSG:n kausi on ohi.

Viime kesänä PSG hylkäsi Real Madridin 160 miljoonan euron tarjouksen Mbappésta viikko ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Seuraavina päivinä useat lehdet ympäri Eurooppaa uutisoivat, että Madrid olisi tehnyt Mbappésta myös toisen, 180 miljoonan euron, tarjouksen, mutta Athleticin tietojen mukaan PSG ei saanut ranskalaishyökkääjästä ainakaan virallisesti toista tarjousta. Ranskalaismediassa on spekuloitu, että toisesta tarjouksesta on saatettu keskustella suullisesti.

Mbappé on tähän mennessä hylännyt kaksi PSG:n jatkosopimustarjousta.