Barcelonan ranskalaishyökkääjä Ousmane Dembélé on noussut Bayern Münchenin siirtokohteeksi, kertoo Sky Sports.

Sky kertoi viime viikolla, että Bayern on kiinnostunut Liverpoolin Sadio Manésta, mutta senegalilaishyökkääjä on tehnyt selväksi haluavansa jatkaa nykyisessä seurassaan.

Koska Manén hankinta on osoittautumassa vähintäänkin vaikeaksi, on Bayern kääntänyt katseensa Dembéléen, jonka sopimus Bayernin kanssa päättyy kuluvaan kauteen.

Skyn mukaan Bayern on jo keskustellut Dembélén edustajien kanssa mahdollisesta siirrosta. Barcelona haluaisi pitää kiinni Dembéléstä, mutta katalonialaisseuralla ei välttämättä ole varaa vastata muiden seurojen palkkatarjouksiin.

Tänään sunnuntaina 25-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä Dembélé on pelannut Barcelonassa vuodesta 2017 lähtien. Viiden kauden aikana ranskalaishyökkääjä on esiintynyt 149 ottelussa ja tehnyt niissä 32 maalia sekä antanut 34 maalisyöttöä.