Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on vahvistanut Eden Hazardin jatkavan seurassa myös ensi kaudella.

Hazard, 31, siirtyi Real Madridiin kesällä 2019 jättimäisellä 115 miljoonan euron siirtokorvauksella. Belgialaishyökkääjä on ainakin toistaiseksi ollut virhehankinta, sillä hän on ollut kuin varjo Chelseassa nähdystä tasostaan.

Hazard on pelannut kolmen kauden aikana vain 65 ottelua, joissa hän on tehnyt ainoastaan kuusi maalia. Kuluvan kauden aikana hyökkääjä on nähty kentällä 22 ottelussa ja maalinteossa hän on onnistunut kertaalleen.

Surkeasti sujuneiden Espanja-vuosien johdosta Hazardin on huhuttu olevan lähtökuopissa, mutta Ancelottin mukaan hyökkääjä nähdään valkopaidoissa myös ensi kaudella.

– Hänen suunnitelmansa on melko selvä. Hän jää tänne ja hän tekee sen suurella motivaatiolla, koska hänellä on ollut vaikeaa viime vuosina. Hän haluaa näyttää laatunsa, joten hän jää tänne Ancelotti vakuuttaa.

Hazard on kärsinyt viime kuukaudet pohjevammasta. Belgian maajoukkuehyökkääjä on nähty edellisen kerran tositoimissa helmikuussa, jolloin hän pelasi neljässä ottelussa yhteensä 50 minuutin verran.