Vinícius on tehnyt lopullisen läpimurtonsa eliittiin kuluvalla kaudella.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on luottanut pelaajaansa heti alkukaudesta lähtien ja se on toden totta tuottanut tulosta. Torstaina Vinícius teki uransa ensimmäisen hattutempun viimeisteltyään kolme maalia Levanten verkkoon.

21-vuotias vasen laitahyökkääjä pelaa selvästi uransa tehokkainta kautta. Vinícius rikkoi jo syksyllä yhden kauden maaliennätyksensä. Torstaina Vinícius rikkoi 20 maalin rajan. Vinícius on tehnyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien yhteensä 21 maalia ja antanut jopa 20 maalisyöttöä.

Vinícius ja Karim Benzema ovat olleet tällä kaudella Real Madridin ylivoimaisesti tehokkaimmat pelaajat. 34-vuotias Benzema pelaa niin ikään uransa parasta kautta. Hän on tehnyt peräti 44 maalia ja antanut 15 maalisyöttöä.

Real Madrid varmisti La Ligan mestaruutensa muutama viikko sitten. Se kohtaa Liverpoolin Mestarien liigan finaalissa 28. toukokuuta.