Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín ja Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany tapasivat toisensa torstaina Madridissa. Osapuolet keskustelivat muun muassa Antoine Griezmannin tulevaisuudesta. Lue lisää täältä.

Copen mukaan kaksikko keskusteli myös Álvaro Moratasta. Moratan lainasopimus Juventuksen kanssa päättyy kesällä. Lainasopimuksessa on mukana 35 miljoonan euron arvoinen osto-optio, ja Juventuksen on päätettävä kesäkuun puoliväliin mennessä, aikooko se käyttää sen.

Espanjalais- ja italialaismedian mukaan Juventus olisi valmis maksamaan Moratasta noin 20 miljoonaa euroa, mutta se ei tyydytä Atléticoa, joka ei aio pudottaa pyyntihintaansa.

Barcelona on edelleen kiinnostunut Moratasta. Barcelona halusi hankkia hänet tammikuussa ja Morata oli valmis siirtymään Camp Noulle, mutta Juventus ei lopulta halunnut katkaista lainasopimusta kesken kauden.

Copen mukaan Barcelonan päävalmentaja Xavi on jo keskustellut Moratan kanssa ja lisäksi Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique on suositellut Morataa Xaville. Enriquen mielestä Barcelonan kannattaa ehdottomasti hankkia Morata riveihinsä.