Antoine Griezmann palasi viime syksynä Barcelonasta Atléticoon.

Atlético lainasi Griezmannin Barcelonasta kuluvaksi kaudeksi. Atléticolla on mahdollisuus jatkaa lainaa ensi kaudelle ja niin tehdessään madridilaisseuran on lunastettava Griezmann itselleen vuoden kuluttua noin 40 miljoonalla eurolla.

Griezmannin kausi on kuitenkin mennyt pahemman kerran penkin alle. Hän on tehnyt La Ligassa vain kolme maalia. Viimeisimmästä sarjamaalista on kulunut yli puoli vuotta.

Copen Atlético-toimittaja Antonio Ruízin saamien tietojen mukaan Atlético harkitsee jättävänsä Griezmannin ensi kauden lainan käyttämättä. Pitkän linjan Atlético-toimittajan mukaan seurajohto on jo ilmoittanut siitä Griezmannille ja hänen edustajilleen. Griezmann tienaa kaudessa 18 miljoonaa euroa nettona, ja Atlético haluaa päästä valtavasta palkasta eroon.

Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín ja Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany nähtiin eilen illastamassa Madridin keskustassa. Osapuolet tiettävästi keskustelivat Griezmannin tilanteesta, vaikka Alemany kielsikin sen lehdistön edessä.