Uutisoimme keskiviikon ja torstain välisenä yönä siitä, miten Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romeron mukaan Barcelona myy vielä toukokuun aikana Frenkie de Jongin Manchester Unitediin. Lue lisää täältä.

SER:n saamien tietojen mukaan Barcelona kuuntelee myös tarjouksia Marc-André ter Stegenistä. Saksalaismaalivahdin menetys olisi Barcelonalle merkittävä, mutta seurajohdon mielestä ter Stegenin pelipaikalle on helppo löytää mitat täyttävä korvaaja ilman suurta siirtosummaa.

Barcelona joutuu myymään suuren statuksen pelaajiaan vaikean taloustilanteensa vuoksi. Barcelona pitää Pedriä, Ansu Fatia ja Ferran Torresia pelaajina, jotka eivät ole myytävissä. Ter Stegen ja de Jong ovat sen sijaan myynnissä.

Ter Stegen on edustanut Barcelonaa noin kahdeksan vuoden ajan. 30-vuotias ter Stegen on ollut Barcelonan itsestäänselvä ykkösmaalivahti kaudesta 2016-17 lähtien.