Real Madridin brasilialainen konkaripakki Marcelo viettää tänään, torstaina, 34-vuotissyntymäpäiväänsä.

Marcelo on edustanut Madridia tammikuusta 2007 lähtien, mutta hänen tulevaisuutensa seurassa on hämärän peitossa, sillä hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen.

Marcelon joukkuekaveri Isco on siinä mielessä vastaavassa tilanteessa, että myös hänen diilinsä päättyy tähän kauteen, mutta espanjalaistaiturin tapauksessa on jo pitkään pidetty selvänä, että hän vaihtaa kesällä maisemaa.

Isco, 30, välitti torstaina sosiaalisessa mediassa onnittelut Marcelolle ja vitsaili samalla kaksikon vähäisestä peliajasta. He ovat pelanneet yhdessä lähes 230 ottelua, mutta kuluvalla kaudella he ovat olleet samaan aikaan kentällä vain 128 minuutin verran.

– Hyvää syntymäpäivää legendalle. Minun on ollut vaikea löytää valokuvaa, jossa me kummatkin pelaamme, kirjoitti Isco Instagramissa nauravien hymiöiden kera.