Ousmane Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Viime aikoina Dembélén ja Barcelonan seurajohdon välit ovat jälleen lämmenneet. Lähtökohtaisesti kummatkin osapuolet haluavat tehdä jatkosopimuksen, mutta molempien taloudelliset vaatimukset ovat edelleen hyvin kaukana toisistaan. Dembélé on valmis jäämään seuraan, jos Barcelona suostuu hänen valtaviin palkkavaatimuksiin.

AS:n mukaan Dembélé ei ole allekirjoittanut minkäänlaista esisopimusta toisen seuran kanssa, vaikka Barcelona epäilee hänen päässeen yhteisymmärrykseen sopimuksesta PSG:n kanssa.

Dembélén agentti on matkustanut Barcelonaan neuvotellakseen seurajohdon kanssa uudelleen jatkosopimuksesta.

24-vuotias Dembélé on saanut tällä kaudella peliaikaa 28 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä kaksi maalia ja 11 maalisyöttöä.

Barcelona jätti hänet sivuun kokoonpanosta tammikuussa, kun jatkosopimusta ei ollut syntynyt ja seura totesi julkisesti haluavansa päästä hänestä eroon mahdollisimman nopeasti. Niin ei kuitenkaan käynyt. Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaisi pitää hänet joukkueessaan.