Manchester City voitti Real Madridin tiistai-iltana Mestarien liigan välierien avausosassa 4-3 ja lähtee siten pienestä etulyöntiasemasta ensi viikolla Bernabéulla pelattavaan toiseen osaan.

Tappiosta huolimatta Karim Benzema oli ottelun hahmo. Hän teki kaksi maalia Manchester Cityn verkkoon. Ensimmäinen syntyi volleylla ja toinen panenkalla rangaistuspotkusta.

C Moren asiantuntija Mika Väyrynen häkeltyi Benzeman rangaistuspotkusta. Väyrynen muistutti, miten Benzema oli hiljattain epäonnistunut muutamassa rangaistuspotkussa Osasuna-ottelussa.

– Kun olet missannut kaksi, niin aika helposti lähdet vetämään keskelle. Se lähti aika korkealle, joten ehkä Benzema vähän mietti, että oho, lähti vähän liian korkealle. Silti tässä vaiheessa turnausta riittää pokkaa vetää noin. Ei me ihan turhaan Benzemaa olla hehkutettu. Hän pitää edelleen tuon jengin mukana, Väyrynen totesi.

Real Madridin puolustaminen ei saanut Väyryseltä kehuja – päinvastoin.

– Manchester City olisi voinut tehdä kymmenen maalia. Real Madridin ensi kauden ostoslistan kärkipäässä pitäisi mielestäni olla toppari. Varsinkin se, miten ne puolusti keskitystilanteissa taka-aluetta. Maalit ja ne paikat, jotka City sai toisella jaksolla.. ala-arvoista.

LUE LISÄÄ:

Karim Benzeman uskomaton ilta piti Real Madridin UCL-jatkopaikkahaaveet hengissä

Karim Benzeman kylmänviileä ratkaisu yllätti Carlo Ancelottin täysin: ”Uskomatonta..”

Nykyiset ja entiset pelikaverit vaativat Ballon d’Oria panenkan upottaneelle Karim Benzemalle