Manchester City ja Real Madrid iskivät tiistai-iltana yhteen Etihadilla Mestarien liigan välierien avausosassa.

Manchester City voitti ottelun 4-3 ja lähtee siten maalin etumatkalta ensi viikolla Bernabéulla pelattavaan toiseen osaan.

Ottelun alku oli Real Madridin kannalta suorastaan surkea. Manchester City siirtyi johtoon jo toisella minuuutilla. Kevin De Bruyne pääsi siirtämään maalin edustalta isännät johtoon. Fede Valverde ja Dani Carvajal puolustivat huonosti ja De Bruyne puski pallon ohi Thibaut Courtois’n. Isäntien toinen maali syntyi kymmenennellä minuutilla. Gabriel Jesus pääsi laukomaan lähietäisyydeltä pallon alakulmaan. 2-0.

Real Madrid oli avausjaksolla vastaantulija. Manchester City hallitsi palloa ja pelitapahtumia. Lisäksi se kykeni luomaan useita laadukkaita maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui.

Karim Benzema kavensi ottelun puolen tunnin kohdalla. Ferland Mendy lähetti keskityksen boksiin ja Benzema iski volleyn tolpan kautta maaliin.

Toisen jakson alku oli vähintäänkin vauhdikas. Phil Foden puski Manchester Cityn uudelleen kahden maalin etumatkalle, mutta vain kahta minuuttia myöhemmin Vinícius toi Real Madridin toistamiseen maalin päähän. Vinícius harhautti laitapuolustajana pelanneen Fernandinhon, juoksi noin 60 metriä ja viimeisteli pallon takakulmaan. Real Madrid oli ottelussa parhaiten mukana toisen jakson ensimmäiset 20 minuuttia.

Manchester City iski neljännen maalinsa vartti ennen loppua. Toni Kroos rikkoi De Bruynea boksin edustalla, mutta tuomari katsoi hyötynäkökohdan ja Bernardo Silva latasi pallon upeasti yläkulmaan. Real Madrid ei taaskaan luovuttanut. Hetkeä myöhemmin pallo osui boksissa Aymeric Laporten käteen ja peliväline vietiin pilkulle. Benzema laukoi panenkan upeasti keskelle maalia ja nosti Real Madridin jälleen mukaan ottelupariin.