Manchester City voitti Real Madridin tiistai-iltana Mestarien liigan välierien avausosassa 4-3. Lue lisää täältä.

Manchester City iski kaksi maalia ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti pettyi ottelun alkuun.

– Aloitimme ottelun todella huonosti, mutta joukkue onnistui reagoimaan siihen. Olimme ottelussa mukana loppuun saakka ja kilpailimme heitä vastaan. Meidän on puolustettava paremmin. Pallollisesti pelasimme hyvin. Toista osaa ajatellen on tärkeää puolustaa paremmin, Ancelotti muistutti.

Ancelottin mukaan Real Madridin on parannettava peliesitystään voidakseen kilpailla finaalipaikasta.

– Kaksi päästetyistä maaleista syntyi hävityistä kaksinkamppailuista. Lisäksi kaksi tuli keskityksistä. Meidän on oltava tarkkoja niiden kanssa. Pallon kanssa meillä oli mahdollisuutemme. Kontrolloimme peliä pallollisesti hyvin, vaikka olimmekin ajoittain ongelmissa Manchester Cityn aggressiivisen prässin kanssa.

Karim Benzema pelasi jälleen uskomattoman ottelun Mestarien liigan pudotuspeleissä. Hän viimeisteli kaksi maalia Manchester Cityn verkkoon. Jälkimmäinen maali syntyi rangaistuspotkusta. Benzema laukoi panenkan ohi Edersonin. Se yllätti Ancelottin.

– Emme ole missään vaiheessa vaihtaneet laukojaa. Benzema harjoitteli rangaistuspotkuja aiemmin tällä viikolla. En tiennyt, laukooko hän oikealle vai vasemmalle, ja hän päätti vetää keskelle. Hänen ratkaisunsa yllätti minut. Hän pelasi loistavan ottelun. Vaatii suurta persoonallisuutta mennä laukomaan rangaistuspotkua. Hän laukoi sen uskomattomalla tavalla maaliin.