Saksan A-maajoukkuetoppari Antonio Rüdiger jättää Chelsean kuluvan kauden jälkeen.

29-vuotias Rüdiger neuvotteli Chelsean kanssa pitkään jatkosopimuksesta, kuitenkin tuloksetta. Vahvistus Rüdigerin lähdölle saatiin sunnuntaina, kun Chelsean manageri Thomas Tuchel paljasti saksalaistopparin kertoneen lähtöpäätöksestään hänelle henkilökohtaisesti.

Rüdigerin odotetaan jatkavan peliuraansa Espanjassa. Siirtoguru Fabrizio Romanon mukaan saksalaistoppari neuvottelee paraikaa sopimuksesta Real Madridin kanssa.

Myös Barcelona on kiinnostunut Rüdigerista. Seuran urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany paljasti Movistar+:lle, että hän on tavannut saksalaistopparin agentin.

– Meillä oli tapaaminen Rüdigerin agenttinsa kanssa, mutta emme puhuneet siitä tilanteesta. Täytyy muistaa, että agentit edustavat useita eri pelaajia.

– Minulla ei myöskään ole tapana puhua pelaajista, joilla on sopimus muiden seurojen kanssa, joten ei siitä sen enempää, Alemany sanoi mystisesti.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Confirmed, Rüdiger will leave Chelsea as Tuchel announces: “He wants to leave the club. He informed me in a private talk. We gave everything but we could not fight anymore because of the actions”, told @AdamNewson. 🚨🔵 #CFC

Real Madrid are working on it. Talks in progress. ⏳