Barcelona on saamassa sairastuvalta tärkeitä vahvistuksia torstaiseen Eurooppa-liigan puolivälierien toiseen osaotteluun Eintracht Frankfurtia vastaan. Xavi kommentoi tilannetta lehdistötilaisuudessa keskiviikkona.

Tärkein huililta palaaja on yhdysvaltalainen laitapuolustaja Sergiño Dest. Koska Dest oli avausosasta sivussa eikä Dani Alvesilla ole pelioikeutta Eurooppa-liigassa, pelasi oikeana laitapakkina Frankfurtissa Ronald Araújo. Uruguaylainen on kuitenkin parhaimmillaan topparina, ja Destin nopeudesta voi olla apua saksalaisjoukkueen nopeissa vastahyökkäyksissä.

– Kyllä, voi olla, että Dest pelaa. Se, että hän on kokoonpanolistalla, merkitsee, että hän on pelikunnossa, valmentaja vastasi medialle.

– Sama pätee Memphisiin (Depay). Gerardin (Piqué) kohdalla päätämme huomenna. Saamme kuitenkin pelaajia takaisin, ja se on tärkeää tavoitteisiin yltämiseksi. Dest on tärkeä, ja antaa meille paljon oikealla ja vasemmalla.

Dest ei ole pelannut kuukauteen, mutta on jo harjoitellut täysipainoisesti jonkin aikaa. Destin pelikuntoisuus on tärkeää etenkin siinä tapauksessa, jos Piqué ei pysty pelaamaan.

Otteluparin avausosa päättyi numeroihin 1-1.

Lähde: Sport