Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, ett laitahyökkääjä Gareth Bale on pelannut itsensä seuran historiaan, vaikka hän on viime vuosina ajautunut kannattajien hampaisiin.

Balen, 32, odotetaan lähtevän Madridista tulevana kesänä, kun hänen sopimuksensa seurassa päättyy.

Walesilaislaituri siirtyi Los Blancosiin kesällä 2013 Tottenhamista, ja hän on voittanut kaikkiaan 14 pokaalia madridilaisseurassa.

Balea on kuitenkin viime vuosina kritisoitu hänen loukkaantumisherkkyydestään ja ailahtelevaisista otteistaan. Osa faneista ja madridilaismedia ovat syyttäneet Balea siitä, että hän on sitoutuneempi Walesin maajoukkueeseen kuin seuraansa.

– Hänellä oli ongelmia, eikä hän ole pelannut viime aikoina, mutta hän on pelaaja, joka on noussut tämän seuran historiaan mestaruuksillaan ja maaleillaan, kommentoi Ancelotti BBC:n mukaan.

– Hänellä menee hyvin, hän on hyvässä fyysisessä kunnossa. Hän on osoittanut sen maajoukkueessa ja hän haluaa osoittaa sen täällä.

– Hän on luottavainen, hän haluaa päättää asiat hyvin tässä seurassa.

Balen agentti Jonathan Barnett kommentoi hiljattain, että walesilaislaituri tekee päätöksen ensi kauden seurakuvioistaan vasta, kun Walesin MM-kisapaikan kohtalo on selvillä. Wales pelaa kesällä kisapaikasta joko Skotlantia tai Ukrainaa vastaan.