Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany ja Ousmane Dembélén agentti Moussa Sissoko tapasivat toisensa maanantaina Marokossa, kertoo Sport.

Lehden mukaan Alemany matkusti Marokkoon tapaamaan Sissokoa keskustellakseen Dembélén jatkosopimuksesta. Barcelona ei tehnyt Dembélélle maanantaina uutta jatkosopimustarjousta, mutta osapuolet aloittavat sen sijaan jatkosopimusneuvottelut uudelleen.

Osapuolten edelliset neuvottelut päättyivät tuloksettomina joulukuussa, kun Barcelona veti jatkosopimustarjouksensa pois pöydältä, kun Dembélé ei vastannut siihen mitään. Sissoko vaati asiakkaalleen suorastaan valtavaa allekirjoitusbonusta ja palkkaa. Barcelona piti vaatimuksia aivan liian suurina, eikä edelleenkään suostu tarjoamaan niin suurta palkkaa Dembélélle.

Alemany kertoi Sissokolle maanantai-iltana tarkasti Barcelonan vaikeasta taloustilanteesta ja siitä, miten edustusjoukkueen palkkarakenne on tehty. Sissokon mukaan Dembélén leiri ei ole vielä allekirjoittanut minkäänlaista sopimusta muun seuran kanssa. Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä ja hän voi siten jättää seuran vapaana agenttina.

Dembélén leirin ja Barcelonan taloudelliset vaatimukset ovat edelleen hyvin kaukana toisistaan, mutta osapuolet istuvat pian uudelleen alas neuvottelupöytään, jolloin Barcelonan on määrä tehdä pelaajalle uusi jatkosopimustarjous.