Antonio Rüdigerin nykyinen sopimus Chelsean kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta ja jatkuvasti näyttää entistä todennäköisemmältä, että Rüdiger jättää Chelsean vapaana agenttina.

Rüdiger on herättänyt muun muassa Real Madridin, Juventuksen ja Bayern Münchenin kiinnostuksen. Tuoreimpien tietojen mukaan myös Barcelona on toden teolla Rüdigerin kintereillä.

Sky Sportin saamien tietojen mukaan Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany ja jalkapallojohtaja Jordi Cruijff tapasivat Rüdigerin agentin Barcelonassa keskiviikkoiltana. Tapaaminen kesti noin kahden tunnin ajan.

Rüdiger vaatii tiettävästi peräti 12 miljoonan euron vuosipalkkaa. Hänen agenttinsa kiertää Euroopan kärkiseurat läpi ja keskustelee asiakkaansa mahdollisesta siirrosta. Italialaismedian mukaan Rüdiger olisi jo päässyt Juventuksen kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta.

Rüdiger kuuluu Chelsean avainpelaajiin ja lontoolaisseura haluaisi luonnollisesti tehdä hänen kanssaan jatkosopimuksen, mutta Saksan A-maajoukkuetoppari on halukas kokeilemaan uusia haasteita.

Rüdigerin joukkuetoveri Andreas Christensen siirtyy kesällä vapaana agenttina Barcelonaan.