RB Leipzig ei halua keskikenttäpelaajaansa Ilaix Moribaa takaisin, kun hänen lainasopimuksensa Valenciassa päättyy ensi kesänä, kertoo Bild.

Guinean A-maajoukkueessa viidesti esiintynyt Moriba, 19, siirtyi Leipzigiin viime kesänä Barcelonasta 16 miljoonalla eurolla, mutta hänen debyyttikautensa Saksassa sujui alle odotusten. Hän pääsi pelaamaan kauden ensimmäisellä puoliskolla vain sata minuuttia.

Bildin mukaan Moribaa pidetään Leipzigissa ”lapsellisena”, eikä saksalaisseura halua antaa hänelle uutta mahdollisuutta. Lehden mukaan Moriba käyttäytyi Leipzigissa ylimielisesti ja pyysi esimerkiksi seuran fysioterapeutteja tuomaan hänelle viinirypäleitä hierontojen aikana.

Moriba haluaisi palata lainapestinsä jälkeen Saksaan, mutta Leipzig pyrkii etsimään hänelle uuden seuran. Valencia olisi kiinnostunut Moriban palveluksista, ja Los Che voi hyvinkin vakuuttaa hänet, jos se pääsee ensi kaudeksi europeleihin.