Paulo Dybala jättää Juventuksen kuluvan kauden jälkeen vapaana agenttina, kertovat italialaislähteet.

Dybalan agentti Jorge Antún tapasi Juventuksen seurajohdon maanantaina, mutta osapuolet eivät edelleenkään päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Osapuolten väliset vaatimukset ovat hyvin kaukana toisistaan ja neuvottelut päättyivät siihen lopputulemaan, ettei uutta sopimusta tehdä ja Dybala jättää Juventuksen ilmaiseksi.

Calciomercaton mukaan Dybalalla on pöydällään rahakas sopimustarjous Atléticosta. Atlético tarjoaa Dybalalle enemmän rahaa kuin Juventus. Dybalan ja Juventuksen sopimusneuvottelut kaatuivat nimenomaan taloudellisiin syihin. Atlético hakee kesällä korvaajaa Luis Suárezille, joka jättää seuran niin ikään ilmaiseksi.

Dybala ja Atléticon päävalmentaja Diego Simeone ovat usein kehuneet toisiaan julkisuudessa.

Lähde kertoo myös Internazionalen olevan Dybalan kintereillä. Interin toimitusjohtaja Beppe Marotta oli aikoinaan hankkimassa Dybalaa Juventukseen Palermosta.