Barcelona voitti sunnuntai-iltana Real Madridin Bernabéulla 4-0.

Ruma tappio oli luonnollisesti Real Madridille valtava takaisku, vaikka se johtaakin La Ligaa yhdeksän pisteen erolla Sevillaan.

Marcan saamien tietojen mukaan Real Madridin seurajohto ei tee hätiköityjä päätöksiä Clásico-tappion jälkeen Carlo Ancelottin tai pelaajien tulevaisuuden suhteen. Seurajohto analysoi seuraavaksi perin pohjin, miksi Real Madrid koki nöyryyttävän tappion ja jäi etenkin pelillisesti täysin Barcelonan jalkoihin.

Real Madridin seurajohto on luonnollisesti hyvin pettynyt ja suuttunut ruman tappion jälkeen ja vaatii selityksiä sille, mitä tapahtui. Seurajohto aikoo kuitenkin pitää rauhallisen ilmapiirin joukkueen ympärillä, sillä sarjatilanne on edelleen loistava.

Ancelottin sopimus Real Madridin kanssa kattaa vielä ensi kauden, eikä tällä hetkellä yksikään seurajohdon jäsen ole halukas antamaan hänelle potkuja.

Ancelottin ja joukkueen työsuoritus arvioidaan vasta kauden jälkeen.