Dani Carvajalin edelliset kaudet ovat menneet penkin alle.

Laitapuolustaja on ollut useasti loukkaantuneena ja siten ollut sivussa lukuisista otteluista. Samalla Carvajalin kokonaisvaltaiset peliesitykset ovat heikentyneet huomattavasti ja monet ovatkin pitäneet häntä Carlo Ancelottin luottoavauskokoonpanon heikoimpana lenkkinä.

Carvajal oli sunnuntaisessa Clásicossa avauksessa, mutta Ancelotti otti hänet tauolla vaihtoon. Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Ancelotti ottaa Carvajalin suuressa pelissä kesken kaiken vaihtoon. Barcelona voitti sunnuntaisen Clásicon 4-0.

Real Madridin seurajohto on pettynyt Carvajalin peliesityksiin ja harkitsee toden teolla uuden oikean laitapuolustajan hankkimista ensi kaudeksi kilpailemaan tosissaan Carvajalin kanssa avauskokoonpanon paikasta.

Portugalilaislehti A Bolan mukaan Real Madrid on kiinnostunut Sportingin Pedro Porrosta.

Hallitsevan Portugalin pääsarjamestarin laitapuolustaja on jo debytoinut Espanjan A-maajoukkueessa. Lehden mukaan Sporting on asettanut hänelle 30 miljoonan euron hintalapun. Porron lainasopimus Sportingin kanssa päättyy kesällä, jolloin Sporting lunastaa hänet itselleen Manchester Citystä noin 8,5 miljoonalla eurolla.

Lähde: MARCA