Barcelonan laitapuolustaja Dani Alves uskoo, että hänen entinen joukkuekaverinsa Lionel Messi ei viihdy Paris Saint-Germainissa.

Messi, 34, joutui jättämään Barcelonan viime kesänä, koska talousvaikeuksista kärsivä katalonialaisjätti ei kyennyt rekisteröimään hänen uutta sopimustaan.

Näin ollen argentiinalaistähti siirtyi ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan Barcelonasta pois ja teki sopimuksen Paris Saint-Germainin kanssa.

Arki Ranskassa ei ole kuitenkaan sujunut odotusten mukaisesti. PSG tippui Mestarien liigasta neljännesvälierävaiheessa ja Messiä on kritisoitu ajoittain hänen esityksistään. Pariisilaisfanit ovat jopa buuanneet hänelle.

– Minusta tuntuu, että Messi ei nauti olostaan [PSG:ssä]. Leo tekee tästä lajista erityisen, ja hän tekee niin silloin, kun hänen on hyvä olla. Kaikki nauttivat siitä, kun hänen on hyvä olla, kommentoi Alves ESPN:lle.

– Minusta hän ei sovi sinne. Leo eli maailman parhaassa paikassa ja harjoitti sitä, mitä hän rakastaa.

– Haluan, että hän tulee kanssani takaisin tänne, nauttimaan tästä edes hetken enemmän.

– Kaikki täältä lähteneet ovat katuneet sitä, kaikki. Osa ei myönnä sitä, koska he eivät halua hävitä, mutta jokainen täältä lähtenyt on katunut sitä, koska heidän asiansa eivät ole paremmin missään muualla.