Fede Valverde aloitti kuluvan kauden Real Madridin avauskokoonpanossa.

Valverde kuului alkukaudella Carlo Ancelottin ehdottomiin luottopelaajiin, mutta pelaaja sai lokakuussa lihasvamman ja oli sivussa useasta ottelusta.

Valverde kuntoutui loukkaantumisestaan marraskuun puolivälissä ja on päässyt sen jälkeen vain viidesti avauskokoonpanoon La Ligassa. Casemiro, Toni Kroos ja Luka Modric ovat vieneet suuremmat minuutit.

El Larguero haastatteli Valverdea ennen viikonlopun el Clásicoa. Valverdelta tiedusteltiin mielipidettä Kylian Mbappésta.

– Pelasin Mbappéa vastaan ja mielestäni hän on todellinen huippupelaaja. On upeaa nähdä Mbappé pelaamassa. Hän on nuori, mutta siitä huolimatta hän osoitti olevansa jo hyvin kokenut. Mbappélla on täysin ainutlaatuiset vahvuudet. Mbappé on loistava pelaaja ja kestämätön vastustaja, Valverde kehui.

Valverde kertoi oppineensa paljon Modricilta, Kroosilta ja Casemirolta.

– Modricilta olen oppinut etenkin voitonhalun. Hän haluaa pelata ja voittaa jokaisen ottelun. Oli kyseessä sitten Mestarien liigaa, La Ligaa tai Copaa. Hän on aina kunnianhimoinen. Kroosilta olen oppinut rauhallisuutta, joka hänellä on jokaisessa ottelussa. Casemirolta olen oppinut aggressiivisuutta. Voin identifioida itseni häneen, sillä tulemme Etelä-Amerikasta ja taistelemme jokaisesta pallosta niin kuin se olisi viimeinen. Olemme intohimoisia jalkapallon suhteen. Olen ottanut jokaiselta hieman ja sen myötä kokonaisuus on loistava, Valverde totesi.

Valverde kertoi, ettei koskaan pelaisi Barcelonassa.

– Kunnioituksesta Real Madridia kohtaan ja niiden arvojen perusteella, jotka minulle opetettiin kotona, en pelaisi Barcelonassa. Kunnioitan sitä logoa, joka tuo minulle leivän pöytään ja tukee minua, Valverde viittasi Real Madridiin.