Atlético Madrid voitti tiistaina vieraskentällä Manchester Unitedin maalein 1-0 ja eteni Mestarien liigan puolivälieriin yhteismaalein 2-1. La Ligan puolustavan mestarin kausi on ollut vaikea, mutta viime aikoina tulosta on alkanut taas tulla.

Valmentaja Diego Simeone oli pelin jälkeen luonnollisesti hyvin tyytyväinen.

– Olen onnellinen. Monet ovat ahkeroineet, jotta asiat sujuisivat hyvin. Monet sitoutuivat siihen, että ailahtelevaisuutemme päättyisi, ja Osasuna-pelin jälkeen muutosta onkin tapahtunut, Simeone totesi medialle.

– Olen iloinen nähdessäni, ettei joukkue häpeile. Heti pelin alussa huomasi, että voimme olla vaarallisia missä tahansa vastahyökkäyksessä. Teimme loistavaa kollektiivista työtä.

Ottelun ainoan maalin teki brasilialainen Renan Lodi, joka puski avausjakson lopulla Antoine Griezmannin keskityksen maaliin. Lodista tuli vasta toinen laitapuolustaja (Filipe Luisin jälkeen), joka teki Atléticolle maalin Mestarien liigassa. Simeone paljasti, että Lodi oli lähellä siirtyä muualle tammikuussa, ja lupasi, että häntä kannattaa seurata tarkasti jatkossakin.

– Lodi on hyvässä vireessä. Tulette näkemään, että hän tekee vielä jossain tilanteessa maalin suorasta vapaapotkusta. Hän uhkuu intoa. Hän ajatteli tammikuussa, kun Reinildo tuli, että hänen pitäisi lähteä seurasta.

Lähde: AS