Atlético kohtasi Manchester Unitedin tiistai-iltana Old Traffordilla Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa.

Atlético voitti tiistaisen ottelun 1-0 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 2-1.

Atlético joutui otteluun kapealla miehistöllä. Joukkueessa on lukuisia loukkaantuneita pelaajia ja myös muutama penkillä istunut pelaaja on puolikuntoinen. Muun muassa Yannick Carrascon ja Thomas Lemarin kaltaiset luottopelaajat olivat sivussa.

Atlético puolusti tiiviisti avausjaksolla ja onnistui varsin hyvin pitämään Manchester Unitedin poissa parhailta maalintekopaikoilta.

Atlético teki avausjaksolla kaksi maalia, joista yksi hyväksyttiin ja toinen hylättiin paitsiona. João Félixin maali tuomittiin paitsioksi, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin Renan Lodi puski vieraat johtoon.

Peli pysyi samanlaisena toisella jaksolla. Atlético puolusti syvältä ja Manchester United haki vimmatusti tasoitusmaalia. Atlético-vahti Jan Oblak nousi joukkueensa sankariksi toisella jaksolla torjuttuaan hienosti Raphaël Varanen puskun ja sitä seuranneen Cristiano Ronaldon saksipotkun.