Paris Saint-Germainin päävalmentaja Mauricio Pochettino sanoo, että Real Madridin ensimmäinen maali Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa olisi pitänyt hylätä.

PSG voitti avausosan kotikentällään 1-0 ja siirtyi ensimmäisenä johtoon myös Madridin illassa, mutta Los Blancos kiri Karim Benzeman hattutempulla otteluparin voittoon yhteismaalein 3-2.

Benzeman ensimmäinen osuma syntyi reilun tunnin kohdalla. Hän sinkosi päätyrajalle prässäämään PSG:n maalivahtia Gianluigi Donnarummaa, joka syötti pallon paineen alla suoraan Vinícius Júniorille. Brasilialaislaituri tarjoili pallon maalin edustalle Benzemalle, joka pääsi viimeistelemään lähietäisyydeltä.

Pochettinon mukaan Benzema rikkoi prässätessään Donnarummaa, joka kaatui hetkellisesti nurmelle ennen kuin kiirehti takaisin tolppien väliin. Argentiinalaisluotsi sanoi Canal+:n haastattelussa, että videotuomarin olisi pitänyt puuttua peliin.

– [Real Madridin] ensimmäinen maali muutti ottelun. Ihmettelen, mitä VAR tekee. Mielestäni Donnarummaa rikottiin. Se on sääli, koska kun katsoo tilanteen uudelleen, se on virhe, kommentoi Pochettino Goalin mukaan.

– Sen jälkeen peli muuttui. Se maali muutti kaiken. Mielestäni on mahdotonta olla puhumatta tästä suuresta virheestä. Sitä on vaikea hyväksyä. En anna sitä anteeksi.

Pochettinolta kysyttiin mielipidettä PSG:n esityksestä kokonaisuudessaan, mutta hän käänsi keskustelun takaisin Madridin avausmaaliin.

– En halua puhua esityksestämme.

– On uskomatonta nähdä tällaista vuonna 2022. En voi uskoa sitä. Mielestäni kaikki muuttui stadionilla. Pelaajat olivat järkyttyneitä tilanteesta, ja jalkapallossa on kyse tunteista.

– Kyllä, teimme joitakin virheitä sen jälkeen, meidän on myönnettävä se. Mutta kun tunteet astuvat peliin, jalkapallo muuttuu. Tällaisen tapahtuman jälkeen on vaikea hallita joukkuetta. Tämä on pahinta, mitä meille voi tapahtua. Tätä tulosta on hyvin vaikea hyväksyä, vaikka meillä olisi mahdollisuus analysoida tilanne.

– Pelaajat ovat järkyttyneitä. Tällaista tapahtuu. Tätä mielentilaa on vaikea muuttaa. Kyllä, uskon, että tällaisena hetkenä meidän on muistettava hyvät asiat. Voimme hävitä Real Madridille, joka on yksi maailman parhaista seuroista, mutta emme tällä tavalla.

LUE MYÖS: