Atlético Madridissa hiljattain 200 ottelun rajapyykin ylittänyt Yannick Carrasco paljastaa, että hän sai useita sopimustarjouksia.

Atlético-luotsi Diego Simeonelta jo seuralegenda-statuksen saaneella Carrascolla, 28, on sopimuksessaan 60 miljoonan euron ulosostoklausuuli, jonka paljastuminen kiihdytti siirtohuhuja hänen ympärillään. Etenkin kaksi valioliigaseuraa, Tottenham ja Newcastle, olivat belgialaishyökkääjästä erityisen kiinnostuneita.

Carrasco kertoo RTBF:n haastattelussa syyn sille, miksi hän hylkäsi usean eri seuran sopimustarjouksen tammikuussa.

– Tällä hetkellä tunnen oloni erittäin, erittäin hyväksi. Tunnen olevani kotona. Olen hyvin integroitunut ja olen tärkeä pelaaja niin kentällä kuin pukuhuoneessa, Carrasco sanoo.

– Muutama seura teki minulle sopimustarjouksen tänä talvena, mutta minulla on hyvä olla Atléticossa, joten halusin jatkaa uraani täällä.

Belgian maajoukkuehyökkääjä ei kuitenkaan poissulje sitä, että tulevaisuudessa hän vielä pelaisi jossain muualla.

– Minäkin olen jo tietyn ikäinen… Kuten sanotaan, jalkapallossa ei koskaan tiedä, mitä tapahtuu, eikä tulevaisuutta voi ennustaa, Carrasco muistuttaa.

Carrasco on pelannut kuluvan kauden aikana 33 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kolme maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä.