Entinen Norjan maajoukkuehyökkääjä Jan Åge Fjørtoft on kommentoinut maanmiestään Erling Braut Hålandia koskevia siirtohuhuja. 55-vuotiaan Fjørtoftin mukaan Hålandista taistelevat lähinnä Real Madrid ja Manchester City. Barcelonan mahdollisuuksiin Fjørtoft ei paljon usko, vaikka seurajohdosta myönnettiin sunnuntaina, että Håland Barcaan halutaan.

– Kisaa käydään kahden seuran välillä. Minä luulen, että ne ovat Real Madrid ja Manchester City, Fjørtoft sanoi ESPN:lle.

– Luulen, että puheet Barcelonasta ovat lähinnä propagandaa. Ehkä se toteutuu lopulta, mutta juuri nyt kisassa on kaksi seuraa kahdesta maasta.

Fjørtoft on Hålandin perheen pitkäaikainen ystävä. Hän uskoo, että Real Madrid on nuorelle Dortmundin maalitykille paljon Barcelonaa todennäköisempi vaihtoehto.

– Minusta tuntuu, että Real Madrid on Barcelonan edellä.

Myös Manchester Cityllä on tarve uudelle kärkimiehelle.

– Cityllä on paikka vapaana, kuten Formula 1:ssä sanottaisiin. Hän (Håland) sopisi sinne erittäin hyvin.

Fjørtoft kommentoi Hålandin jatkosuunnitelmia lisäksi myös Twitterissä.

– Älkää aliarvioiko sitä yksityiskohtaista työtä, jota Hålandin tiimi tekee selvittääkseen, missä Erling Håland ensi kaudella pelaa. Jos hän lähtee Dortmundista, se johtuu tosiasioista, ei tunteista. Espanja ja Englanti ovat luultavasti vanhat tutut etusijalla. En kuitenkaan osta minkään seuran propagandaa, norjalainen lisäsi.

Lähde: Sport