Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta yllätti sunnuntaina, kun hän kertoi, ettei Barcelona ole käynyt mitään neuvotteluja norjalaishyökkääjä Erling Braut Hålandin kanssa. Huhuja Hålandin ja Barcan lähestymisestä alkoi liikkua, kun päävalmentaja Xavin kerrottiin tavanneen Hålandin Münchenissä.

– Voin kiistää huhut siitä, että Hålandin kanssa olisi käyty minkäänlaisia neuvotteluja. Ei tapaamista, ei keskustelua, ei mitään, Laporta totesi.

Neuvonantajan roolissa Barcelonan johdossa toimiva entinen huippukäsipalloilija Enric Masip kuitenkin tarkensi TV3:n haastattelussa Laportan lausuntoa. Samalla Masip vahvisti, että Barcelona tekee kaikkensa Hålandin hankkiakseen.

Se on yksi juttu, jonka parissa seura tekee töitä, vaikka se onkin hankalaa, Masip sanoi Hålandin värväyksestä.

– Se on vaikea liiketoimi, mutta me olemme Barca ja meillä on vaihtoehtomme. Seura yrittää siirron toteuttamista ja seuran jalkapallotoiminnasta vastaavat kyllä tietävät, mitä heidän pitää tehdä.

Laportan kerrotaan sanoneen, että jos Hålandista neuvotellaan, neuvotteluja käydään tässä vaiheessa Borussia Dortmundin, ei pelaajan kanssa.

hde: Sport