Barcelona eteni torstai-iltana Eurooppa-liigan neljännesvälieriin voitettuaan Napolin vieraskentällä 4-2. Barcelona voitti otteluparin yhteismaalein 5-3.

Lue otteluraportti täältä.

Barcelonan avauskokoonpanossa ollut Adama Traoré on ollut joukkueen vahvuudessa vasta reilut kolme viikkoa, mutta on silti antanut jo neljä maalisyöttöä. Adama syötti Pierre-Emerick Aubameyangin maalin torstai-iltana.

– Pelasimme ottelun alusta loppuun loistavalla intensiteetillä. Teimme paljon töitä ja paineistimme Napolia. Lisäksi olimme hyvin tehokkaita hyökkäyspäässä. Olen todella onnellinen. Näin meidän pitääkin pelata. Mielestäni pelasimme samalla tavalla myös viikonlopun Valencia-ottelussa. Meidän on jatkettava näin, Adama vakuutti.

Adaman mielestä Barcelona kykenee pelaamaan monipuolista jalkapalloa. Pallonhallinta on edelleen avainasemassa, mutta joukkueesta löytyy muitakin vahvuuksia.

– Tiedämme, että pelimme perustuu pallonhallintaan ja siihen, että pidämme palloa ja löydämme vapaita tiloja, mutta meillä on myös sellaisia ominaisuuksia, jotka sopivat nopeisiin vastahyökkäyksiin. Niin saamme käytettyä nopeuttamme. Nyt osoitimme sen yhdessä maaleista ja olen onnellinen siitä. Meidän on jatkettava kehittymistä joukkueena ja tehtävä se, mitä Xavi pyytää.

Adamalta kysyttiin, tähtääkö Barcelona Eurooppa-liigan voittoon.

– Ihmiset voivat ajatella niin. Barcelonan mentaliteetti on lähteä voittamaan jokaista ottelua. Oli vastassa sitten kuka tahansa tai ole kyse mistä tahansa kilpailusta.