Paris Saint-Germainia nykyisin edustava Neymar on paljastanut, että hän ”yritti kaikkensa” palatakseen Barcelonaan vuonna 2019.

Neymar, 30, pelasi Barcelonassa vuosien 2013-17 välisenä aikana ennen 222 miljoonan euron megasiirtoaan PSG:hen. Neymar teki kahden ensimmäisen PSG-kauden aikana paljon maaleja, mutta hänellä riitti myös ongelmia.

PSG-kannattajat kääntyivät Neymaria vastaan, kun brasilialaistähti löi katsojaa vuoden 2019 Ranskan Cupin finaalissa. Vain viikkoja myöhemmin Neymar yhdistettiin voimakkaasti Barcelonaan, mutta paluuta Kataloniaan ei lopulta tapahtunut.

– Yritin palata Barçaan. Minä ja agenttini yritimme kaikkemme, mutta se ei ollut mahdollista, Neymar paljastaa Fenomenos-podcastille viitaten kesän 2019 tapahtumiin.

Paluu Barcelona-paitaan ei enää tänä päivänä houkuttele Neymaria. Yksi iso syy tähän on Lionel Messin viime kesänä tapahtunut PSG-siirto.

– Olen erittäin iloinen, että Leolla oli mahdollisuus tulla tänne. Hän on hyvä ystäväni ja tulemme hyvin toimeen, Neymar lisää.

Neymar pelasi Barcelonassa yhteensä 186 ottelua tehoin 105+76. Brasilialaishyökkääjä voitti seurassa kaksi La Ligan mestaruutta, kertaalleen Mestarien liigan ja seurajoukkueiden maailmanmestaruuden sekä kolme kertaa Espanjan Cupin.