Atlético isännöi Manchester Unitedia keskiviikkoiltana Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

TVE haastatteli Atléticon ykköstähti Ángel Correaa. Correa pelaa loistavaa kautta ja on joukkueen paras maalintekijä. Kuluvan vuoden puolella Correa on eniten maaleja huippusarjoissa tehnyt pelaaja.

Correalta tiedusteltiin, onko Diego Simeonen aika Atléticossa tulossa päätökseensä. Argentiinalaishyökkääjä ei usko siihen.

– En usko siihen. En ymmärrä, jos häntä epäillään, mutta seurassa ja joukkueessa kaikki luotamme häneen. On myös muistettava, että vastustajatkin pelaavat ja he tuntevat meidät. Jotkut voivat epäillä Simeonea, mutta me kaikki luotamme häneen täysin. Atléticossa on pelannut vuosien saatossa lukuisia pelaajia ja Simeone on edelleen täällä ja kykenee tekemään meistä vuosittain kilpailukykyisen joukkueen. Simeone jatkaa täällä vielä vuosien ajan.

Jos Atléticon kausi on ollut vaikea, samaa voi sanoa Manchester Unitedista. Atléticon tapaan myös Manchester United taistelee neljän parhaan joukkoon sijoittumisesta omassa sarjassaan. Correalta kysyttiin, miten tärkeä pelaaja Cristiano Ronaldo on keskiviikon vastustajalle.

– He ovat samankaltaisessa tilanteessa meidän kanssa. He päästävät paljon maaleja. Kummatkin ovat samanlaisessa tilanteessa. Manchester United ei ole pelkkä Cristiano, mutta pitää paikkansa, että Ronaldo on tehnyt meitä vastaan lukuisia maaleja.

– Olen aina sanonut tekeväni vuosittain töitä kehittääkseni itseäni valmentajaa varten. Kannattajat tunnistavat minusta itsensä. Teen kaikkeni Atléticoa varten.