La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas sanoo, että Lionel Messin lähtö Barcelonasta ei ole vaikuttanut sarjaan taloudellisesti mitenkään.

Nykyisin Paris Saint-Germainia edustava Messi, 34, Barcelonan kaikkien aikojen maalintekijä ja kuusinkertainen Ballon d’Or -voittaja, joutui jättämään katalonialaisseuran viime kesänä, koska talousvaikeuksista kärsivä Blaugrana ei kyennyt rekisteröimään häntä joukkueeseensa.

Tebas sanoi Messin lähdön yhteydessä, että argentiinalaisen lähtö on tuskallinen kolaus La Ligalle, mutta taloudellista vaikutusta sillä ei hänen mukaansa ole ollut. Sarjapomo käytti esimerkkinä myös Cristiano Ronaldoa, joka siirtyi Real Madridista Juventukseen vuonna 2018.

– Yhden tai kahden tähden kertaluonteinen lähtö, kuten Cristianon tapauksessa, ei vaikuta. Jos sitä katsoo, Serie A ei kasvanut Cristianon myötä, kommentoi Tebas ESPN:n mukaan.

– Me teimme (viime vuonna) kahdeksan vuoden sopimuksen ESPN:n kanssa. Luuletko, että he tietävät, kuka La Ligassa pelaa kahdeksan vuoden päästä?

– He tai kukaan muukaan ei tiedä sitä. Mutta he tietävät, että tämä on taloudellisesti terve sarja, jossa on aina hyviä pelaajia.