Jasper Cillessen on tiettävästi ainakin kuukauden sivussa pelikentiltä käytyään hiljattain leikkauksessa, kertovat Marca ja SER.

Valencian maalivahti oli juuri kuntoutumassa edellisestä lihasvammastaan, kun hän loukkasi toista jalkaansa viime perjantain harjoituksissa. Cillessen joutui käväisemään pienessä operaatiossa. Vamma ei ole vakava.

32-vuotias hollantilaisvahti on Valencian ykkösmaalivahti. Hän on ollut noin kuukauden sivussa pelikentiltä loukattuaan itseään edellisen kerran tammikuussa.

Valencian päävalmentajalle José Bordalásille Cillessenin tuore loukkaantuminen on jälleen uusi takaisku, sillä Valencia on kärsinyt jo merkittävistä loukkaantumisongelmista.

Giorgi Mamardashvili pelaa siten seuraavat viikot Valencian maalilla. Mamardashvili on ohittanut nokkimisjärjestyksessä Jaume Domènechin.

Cillessen ei osallistu maaliskuun alussa pelattavaan Copan välierien toiseen osaan, kun Athletic vierailee Mestallalla. Avausosa San Mamésilla päättyi 1-1 -tasapeliin.

SER Deportivos Valen

@SERDepValencia
🏥 Jasper Cillessen ha sido intervenido de un coágulo en el gemelo cuando estaba recuperándose de la lesión anterior

🗓 Su baja será de mínimo cinco semanas

👎🏼 Es su octava lesión en el Valencia; de los peores fichajes precio/rendimiento

cadenaser.com/2022/02/15/cil…
cadenaser.com

Cillessen sufre su octava lesión en su tercera temporada en el Valencia

Cuando se recuperaba de una lesión muscular en una pierna, aparece un coágulo en la otra que le obliga a ser intervenido quirúrgicamente, por lo que estará un mínimo de cinco semanas más de baja