Rayo ja Betis iskivät yhteen keskiviikkoiltana Vallecasissa Copan välierien avausosassa.

Betis voitti ottelun 2-1 ja tarrasi siten kiinni himoittuun finaalipaikkaan. Otteluparissa ei ole käytössä vierasmaaleja.

Betis joutui elintärkeään otteluun ilman ykköstähteään Sergio Canalesia, joka antoi tiistaina positiivisen koronatestituloksen.

Upeaa kautta pelaava Rayo sai otteluun todellisen salama-alun. Iván Balliu lähetti laatukeskityksen boksiin ja Álvaro García siirsi isännät johtoon jo viidennellä minuutilla.

Rayon tapaan loistavaa kautta pelaava ja sarjassa kolmantena oleva Betis nousi tasoihin 25. minuutilla. Borja Iglesias sai pallon itselleen hyökkäyskolmanneksella, harhautti muutaman Rayo-puolustajan ja laukoi pallon komeasti alakulmaan. Katso maali twiittiupotuksesta.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

ESPN+

@ESPNPlus
This goal from Borja Iglesias 🔥

Ottelun voittomaali nähtiin noin 25 minuuttia ennen päätösvihellystä. La Liga -kauden parhaimpiin keskikenttäpelaajiin lukeutuva William Carvalho sai pallon boksin rajalla, syötti sen Rayo-puolustajan jalkojen välistä itselleen eteenpäin ja laukoi pelivälineen varmasti alakulmaan. 1-2.

Otteluparin toinen osa pelataan Villamarínilla 3. maaliskuuta.

Valencia ja Athletic iskevät yhteen toisessa välierässä. Sen avausosa pelataan torstaina.