Dušan Vlahović siirtyy tiettävästi seuraavien päivien aikana Fiorentinasta Juventukseen. Juventus maksaa 21-vuotiaasta maalitykistä noin 75 miljoonaa euroa.

Vlahovićin siirron myötä Álvaro Morata haluaa jättää Juventuksen jo tammikuussa. Moratan lainasopimus Juventuksen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Juventus ei aio käyttää lainasopimuksessa mukana olevaa 35 miljoonan euron osto-optiota ja Morata tietää jo, ettei hän pelaa seurassa ensi kaudella.

Barcelona haluaa Moratan lainalle loppukaudeksi ja madridilaiskärki on valmis siirtymään Xavin alaisuuteen, mutta tällä hetkellä siirron toteutuminen näyttää hyvin vaikealta.

Moratan sopimus Atléticon kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Diego Simeone ei halua Morataa takaisin Atléticoon, mutta Atlético ei myöskään aio lainata pelaajaansa Barcelonalle. Atlético ei halua antaa omistamaansa pelaajaa Barcelonalle, joka taistelee Simeonen miehistön kanssa paikasta ensi kauden Mestarien liigaan.

Moratan on siten määrä pelata kausi loppuun Juventuksessa ja etsiä itselleen uusi seura ensi kesänä, jolloin Atléticon on myytävä hänet saadakseen siirtosumman.

Morata on pelannut Juventuksessa lainalla puolentoista vuoden ajan. Juventus on maksanut lainasta yhteensä 20 miljoonaa euroa.

Lähteet: MARCA, AS