FC Barcelonaa erittäin tarkasti seuraava toimittaja Gerard Romero on paljastanut Jijantes-ohjelmassa, että Barcelona vahvistaa joukkuettaan oman akatemiansa kasvatilla, Espanjan maajoukkuelaituri Adama Traorélla. Traoré saapuu Barcaan Wolvesista loppukauden lainasopimuksella.

Tarkempia yksityiskohtia sopimuksesta ei paljastettu, mutta Romeron mukaan lainan ehdot ovat Barcelonalle hyvin suotuisat. Traoré oli laitahyökkääjiä kipeästi kaivanneen valmentaja Xavin ehdoton toivehankinta.

Tiistaina 26 vuotta täyttäneen Traorén lainapesti toteutuu riippumatta siitä, jatkaako Ousmane Dembélé Barcelonassa vai ei. Romeron tietojen mukan siirto on käytännössä varmaa, ellei mitään yllättävää tapahdu.

Samassa yhteydessä kerrottiin, että mikäli Dembélé poistuu Barcelonan palkkalistoilta, on seura valmiina hankkimaan myös uuden vasemman laitapuolustajan sekä kärkimiehen. Todennäköisimpinä ehdokkaina on pidetty Nicolas Tagliaficoa ja Álvaro Morataa.

Traoré on pelannut tällä kaudella 20 valioliigaottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin. Peliaika on vähentynyt viime aikoina.

Gerard Romero

@gerardromero
☎️NOTICIA @JijantesFC

ADAMA TRAORÉ vuelve al Barça, salvo giro inesperado. El club cierra la cesión del extremo del Wolves hasta final de temporada en buenas condiciones para el club.

Operación al marge de lo que pasa con Dembelé

#mercato